Recensioner

Totalpoäng 8 under de senaste 12 månaderna. Totalt antal recensioner 361.


Recensioner:


10
Göran Örtlund

GRÄSTORP

11 juli 2024

Rekommendera: Ja

Jag fick hjälp att välja rätt gasdämpare och det stämde

Första gången jag handlat och det fungerade mycket bra.


1
Thomas Ingvarsson

SKILLINGE

24 juni 2024

Rekommendera: Nej

Mycket dålig kvalite på produkterna

Har beställt flera gånger utan någon som helst assistans, det man fåt varje gång är i dålig kvalite, allt i dålig kvalite Dom som handlar här ska ha vetskap om att det dom handlar inte håller måttet, tysk brukar vara bra, men inte det som Gasfjäder tillhanda håller, kort sagt lägg ner !!


5
Peter

Trelleborg

17 juni 2024

Rekommendera: Ja

Dålig

Mycket dålig service komma i kontakt och fråga. Mycket dålig och norshallant bemötande av er när man kom i kontakt med er. Och förstår inte varför det ska ta så lång tid att skicka om ni har på lager.


10
Daniel

Sölvesborg

3 juni 2024

Rekommendera: Ja

Kvalitet

Bra och snabb service.


10
Jarno

Stockholm

31 maj 2024

Rekommendera: Ja

Bra skit!

Rätt utbud, snabb leverans


10
Magnus Kihlman

Sälen

31 maj 2024

Rekommendera: Ja

Funkade utmärkt med både beställning , leverans och montering.

Funkade utmärkt med både beställning , leverans och montering.


10
Jerry

stockholm

20 maj 2024

Rekommendera: Ja

Det blev som tänkt !

Har inget mer att tillägga 😉


5
Jonas

Gävle

18 maj 2024

Rekommendera: Nej

Dyr

Ganska dyra produkter, längre leveranstid en vad man säger, inte riktigt nöjd med produkten då luckan jag skulle ha det till åker upp hela tiden


9
Lars

Mölnlycke

14 maj 2024

Rekommendera: Ja

jättebra

lätt att hitta rätt produkt och bra service


4
Lars Erik

Djurås

12 maj 2024

Rekommendera: Nej

Helt okej vara men

Helt okej vera men på hemsidan fick man info om snabb leverans. Min vedfabrik stod still 1 och 1/2 vecka 9 dagars leverans tid tycker jag är för lång för att ha bra service går inte att spåra leveransen


8
Andreas

BURGSVIK

24 april 2024

Rekommendera: Ja

bra hemsida och det jag beställt kom som förväntat

Första gången jag handlar


10
Bengt

Karlsborg

9 april 2024

Rekommendera: Ja

Lättförståelig beräkning

Proffsig och lätt beräkning på hemsidan


3
Mattias

Luleå

1 april 2024

Rekommendera: Ja

Lite för lång leveranstid

Saker som enligt hemsidan finns i lager och ska skickas inom 3 arbetsdagar men inte skickas förrän efter 9 arbetsdagar är inte okej. Bra produkt, bara lite lång leveranstid.


10
Joachim

Öregrund

25 mars 2024

Rekommendera: Ja

Snabb och korrekt leverans

Bra webbsida där det var lätt att bygga sina gasdämpare efter behov


10
Jens Thorbjörn Bertil

Arvika

22 mars 2024

Rekommendera: Ja

Perfekt

Lätt och smidigt


10
pierre

Eskilstuna

14 mars 2024

Rekommendera: Ja

Nöjd.

Produkten håller måttet


8
Arne

Linköping

5 mars 2024

Rekommendera: Ja

Snabb leverans

Ok


10
Johan

Stockholm

22 februari 2024

Rekommendera: Ja

Snabbt, smidigt och kvalité

Gick supersmidigt att beställa, leveransen kom som planererat. Produkten var top notch. En liten grej kan vara t ha någon form av spårning kring om varan är skickad, det som syns är endast "behandlad". Men som sagt lita på att varan kommer, för det gör den.


10
Petter

Uppsala

3 februari 2024

Rekommendera: Ja

Snabb och proffsigt

Tydligt snabba och kvalite


8
Ulf

Växjö

23 januari 2024

Rekommendera: Ja

Snabb service

Verkar va ordentliga produkter


10
Adam Sandim

Helsingborg

9 december 2023

Rekommendera: Ja

Smidigt och perfekr

Mycket bra produkt med lätt installation


9
Anders

Jönköping

28 november 2023

Rekommendera: Ja

Mycket god

proffsig och bra kundservice som ordnade en ny snabb leverans när vi hade missat att ta emot den första leveransen tack för det God Jul


2
Helmut

Mölndal

24 november 2023

Rekommendera: Nej

Dem har 0 koll på Leverans

0 service och 0 vid leverans


10
Jan-Erik Joakim

Östhammar

16 november 2023

Rekommendera: Ja

Världsklass

Letade efter ett udda fäste för att skapa ett litet eget stag. Fann det på denna site. Order skapades och den kom omgående. Finns absolut ingenting att klaga på. Leveransen, emballage och lev tiden i sig var perfekt. Och hur var det lilla fästet då? Jo perfekt och innovationen som dom deltar i är klockren den med.


10
Karl Åke Sören

Stockholm

16 november 2023

Rekommendera: Ja

Bra service

Lätt att komma i kontakt med och bra service


+