Recensioner

Totalpoäng 8.4 under de senaste 12 månaderna. Totalt antal recensioner 350.


Recensioner:


10
Bengt

Karlsborg

9 april 2024

Rekommendera: Ja

Lättförståelig beräkning

Proffsig och lätt beräkning på hemsidan


3
Mattias

Luleå

1 april 2024

Rekommendera: Ja

Lite för lång leveranstid

Saker som enligt hemsidan finns i lager och ska skickas inom 3 arbetsdagar men inte skickas förrän efter 9 arbetsdagar är inte okej. Bra produkt, bara lite lång leveranstid.


10
Joachim

Öregrund

25 mars 2024

Rekommendera: Ja

Snabb och korrekt leverans

Bra webbsida där det var lätt att bygga sina gasdämpare efter behov


10
Jens Thorbjörn Bertil

Arvika

22 mars 2024

Rekommendera: Ja

Perfekt

Lätt och smidigt


10
pierre

Eskilstuna

14 mars 2024

Rekommendera: Ja

Nöjd.

Produkten håller måttet


8
Arne

Linköping

5 mars 2024

Rekommendera: Ja

Snabb leverans

Ok


10
Johan

Stockholm

22 februari 2024

Rekommendera: Ja

Snabbt, smidigt och kvalité

Gick supersmidigt att beställa, leveransen kom som planererat. Produkten var top notch. En liten grej kan vara t ha någon form av spårning kring om varan är skickad, det som syns är endast "behandlad". Men som sagt lita på att varan kommer, för det gör den.


10
Petter

Uppsala

3 februari 2024

Rekommendera: Ja

Snabb och proffsigt

Tydligt snabba och kvalite


8
Ulf

Växjö

23 januari 2024

Rekommendera: Ja

Snabb service

Verkar va ordentliga produkter


10
Adam Sandim

Helsingborg

9 december 2023

Rekommendera: Ja

Smidigt och perfekr

Mycket bra produkt med lätt installation


9
Anders

Jönköping

28 november 2023

Rekommendera: Ja

Mycket god

proffsig och bra kundservice som ordnade en ny snabb leverans när vi hade missat att ta emot den första leveransen tack för det God Jul


2
Helmut

Mölndal

24 november 2023

Rekommendera: Nej

Dem har 0 koll på Leverans

0 service och 0 vid leverans


10
Jan-Erik Joakim

Östhammar

16 november 2023

Rekommendera: Ja

Världsklass

Letade efter ett udda fäste för att skapa ett litet eget stag. Fann det på denna site. Order skapades och den kom omgående. Finns absolut ingenting att klaga på. Leveransen, emballage och lev tiden i sig var perfekt. Och hur var det lilla fästet då? Jo perfekt och innovationen som dom deltar i är klockren den med.


10
Karl Åke Sören

Stockholm

16 november 2023

Rekommendera: Ja

Bra service

Lätt att komma i kontakt med och bra service


3
Stig

Mockfjärd

14 november 2023

Rekommendera: Nej

Osmidiga!

Dåligt o stelbent bemötande! Skittråkig person eller AI jag tjattade med


10
Lars

Rockneby

8 november 2023

Rekommendera: Ja

Bra

God kvalitet. Bra lev info om produkten inte finns i lager.


10
björn

Sölvesborg

3 november 2023

Rekommendera: Ja

Snabb leverans

Enkelt att beställa rätt .


9
Johan

Västerås

30 oktober 2023

Rekommendera: Ja

Snabb leverans allt gick bra.

Allt funkade som det var tänkt, kan sakna att det inte finns någon att ringa om man har frågor i övrigt allting bra.


9
Peter

Kungälv

30 oktober 2023

Rekommendera: Ja

Bra hemsida, perfekt produkt.

Bra


10
Sorin

Malmö

20 oktober 2023

Rekommendera: Ja

Väldigt nöjd

Bra produkter och snabbt leverans. Väldigt nöjd


10
Jonny

Varberg

17 oktober 2023

Rekommendera: Ja

som det borde vara

har ingen större erfarenhet av företaget då jag endast köpt en enda gång från dom


10
Stefan

Östersund

13 oktober 2023

Rekommendera: Ja

Supersnabbt och enkelt

Beställde varorna i en webshop där det var enkelt att hitta och dessutom kanonbra priser. Grejorna kom på ett par dagar. Möjligen lite dyr frakt men det tjänar man lätt igen på priserna.


5
Jouni

Nordmaling

12 oktober 2023

Rekommendera: Ja

Hyfsad bra

Kundtjänster artig och bra lova saker, men automatisering och programmering av leveransadress mot faktureringsadress fungare ej. Lägga samman två order , om andra skickat dagen efter första, funkade ej. Pg.a ?? 4-gånger kontakt med kuntjänst, Väntar fortfarande att leverans kommer rätt leveransadress!


8
Ola

Åkersberga

10 oktober 2023

Rekommendera: Ja

Bra produkt, något längre leveranstid

Verkar vara ett seriöst företag


1
Jan

Karlshamn

15 september 2023

Rekommendera: Nej

Väldigt dåligt......

Väldigt dåligt ingen kommunicera med om problem. Urdåligt....


+